Richard Groenendijk | Vrijgezel(lig) diner op Tweede Kerstdag

Richard Groenendijk | Vrijgezel(lig) diner op Tweede Kerstdag

 

Luxor Vrijgezel(lig) Diner
Op maandag 26 december serveren we vanaf 18.00 uur een heerlijk Rotterdams kerstdiner in de foyer van het oude Luxor Theater. Aan lange tafels ontmoet u de andere theaterliefhebbers met wie u deze bijzondere avond doorbrengt. Wij serveren een driegangendiner met een keuze uit diverse gerechten die op grote schalen worden geserveerd zodat u naar believen kunt opscheppen. Tafelwater, wijnen en een afsluitend kopje koffie zijn inbegrepen in de prijs.

Midden in de Winternacht
Wij zorgen dat u ruim op tijd klaar bent voor de voorstelling van 20.00 uur. Richard Groenendijk brengt u een gezellige avond, vol warmte en is uw persoonlijke feestverlichting. Met een zevenmansband, waaronder de fenomenale Zusjes van Wanrooy op hun accordeons, zal Richard een ode brengen aan alle namen die hem door de jaren heen geïnspireerd hebben: van Aznavour tot Kaandorp, van Hermans tot Minnelli en alles wat daartussen zit. Tussen al het muzikale geweld door is er ook nog voldoende ruimte voor hilarische anekdotes, want Richard kan natuurlijk toch zijn mond niet houden!

Prijs Kerstdiner €35 (inclusief dranken)
Aanvang diner 18.00 uur

Om te reserveren kunt u bellen met onze kassa (010 - 484 33 33) of mailen naar kassa@luxortheater.nl (vermeld hierbij uw telefoonnummer). Speciaal voor dit diner hebben we een aantal stoelen in de zaal geblokkeerd. 

Menu
Luxor Vrijgezel(lig) Diner 

Koude gerechten
* Stoofperen met kaneel en port
* Salade gerookte kalkoen met frambozen dressing en vijgen.
* Gemarineerd zalm met dille en limoen
* Diverse breekbrood met boerenroom boter en tomaten tapenade

Warme gerechten
* Rollade met rodewijnjus en krotenstamppot
* Ragout van bospaddestoelen en rucola
* Stoof van vis met dille kreeftenjus

Dessert
*Stoofperen frangipane taartje
*Gouden kerstbal van Gluwein ijs
*Kaneel notenkoek

 

 

< Terug